Wonen aan het Twiske fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Oostzaan - Oostzaan
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Mooi wonen in Oostzaan

Omringd door prachtige natuur, gelegen op steenworp afstand van Amsterdam en Zaandam, ligt het dorp Oostzaan. Het is één van de oudste dorpen in de Zaanstreek en heeft ongeveer 10.000 inwoners.

Aan het Noordeinde in Oostzaan komt het nieuwe wijkje 'Wonen aan het Twiske - Fase 3', een ontwikkeling van 27 woningen. Het grootste deel van de woningen krijgt een achtertuin, die direct grenst aan het open vaarwater van het veenweidegebied en natuurgebied Oostzanerveld. Hierdoor is het eenvoudig om vanuit de achtertuin een boottochtje te maken.

Het Oostzanerveld is een heerlijke plek om een dagje te ontspannen en te genieten van de oer-Hollandse natuur van Laag Holland. In het nabijgelegen recreatiegebied Het Twiske is het eveneens genieten van een groot meer ‘De Stootersplas’, een bos, een strand en veel watersportmogelijkheden.

Wonen aan het Twiske - Fase 3

In ‘Wonen aan het Twiske – Fase 3’ worden 27 woningen gerealiseerd. Met de visie van de architect, de stedenbouwkundige en de gemeente heeft dit geleid tot prachtige woningen op een unieke plek in Oostzaan. Een plek waar je niet alleen kunt wonen, maar ook kunt recreëren.

Het plan heeft een divers aanbod aan woningtypen. Zo komen er onder meer; vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en woningen voor starters. De woningen zijn duurzaam, gasloos, bijna energieneutraal en klaar voor de toekomst.

Een aantrekkelijk vooruitzicht: duurzaam woongenot is verzekerd!

Op dit moment zijn er nog twee woningen te koop. Te weten bouwnummer 10 en 22. Meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen vind je op de projectwebsite https://www.wonenaanhettwiske.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan het Twiske fase 3
Woningen
1 van 27 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oostzaan.

Aanmelden