Lokaal nieuws maandag 11 april 2022 Bron: Wonen aan het Twiske fase 3

Finish is in zicht

Het is enige tijd geleden dat we nieuws hebben kunnen melden over Wonen aan het Twiske fase 3.  

Het is enige tijd geleden dat we nieuws hebben kunnen melden over Wonen aan het Twiske fase 3. In onze vorige nieuwsbrief hebben we je gemeld dat we met de gemeente de verdere planning van het bestemmingsplan aan het uitwerken zijn. Het bestemmingsplan moet namelijk nog vastgesteld worden door de gemeenteraad.

Goed nieuws!

Het bestemmingsplan is inmiddels goedgekeurd door het college. De Commissie Ruimte komt op 11 april samen om onder andere dit plan te bespreken en als zij akkoord zijn wordt het bestemmingsplan op 9 mei in de raad behandeld om te worden vastgesteld. In de periode daarna zal de beroepstermijn worden doorlopen en na afronding daarvan gaan we opnieuw in de verkoop met Wonen aan het Twiske fase 3.

Kortom, de finish is in zicht!

Meer weten over Wonen aan het Twiske fase 3

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oostzaan.

Aanmelden