Specialisten

Nieuwbouwhuis kopen? Finenzo heeft er een speciale hypotheek voor!

Een nieuwbouwwoning kopen heeft veel voordelen. Je hebt de mogelijkheid om het echt jouw huis te laten worden. De stopcontacten zitten daar waar jij ze wilt hebben en de badkamer voldoet aan al je wensen. Het huis is nieuw en fris en goed geïsoleerd.

Maar wie wel eens een nieuwbouwwoning heeft gekocht, weet dat er ook een keerzijde is. Het is veel werk om badkamer en keuken uit te zoeken en om de tuin te ontwerpen. Daarnaast moet je nadenken over heel veel details in de woning. Dan is het prettig als alles rondom je hypotheek soepel verloopt en je dat met een gerust hart aan een expert over kunt laten. Een expert die net even een stapje verder gaat dan andere adviseurs. Bij Finenzo ben je dan aan het juiste adres.

Laagdrempelig, deskundig en persoonlijk

Finenzo is een financieel adviesbureau in de Zaanstreek, met vijf kantoren. Laagdrempeligheid en een persoonlijke benadering zijn belangrijke kenmerken. Je bent altijd welkom, ook als je spontaan zonder afspraak binnen komt lopen. Finenzo werkt met diverse partners samen en heeft veel vaste klanten. Op Advieskeuze.nl krijgt het bedrijf zonder uitzondering een hele hoge score van die klanten, die onder andere de deskundigheid, flexibiliteit en eerlijkheid van de adviseurs enorm waarderen.

De Nieuwbouwhypotheek

Voor nieuwbouw heeft Finenzo een speciaal product: de Nieuwbouwhypotheek. Een deskundige adviseur kijkt samen met jou naar de beste hypotheek in jouw situatie en daarnaast word je ook nog op een andere manier ontzorgd. De Nieuwbouwhypotheek bied je namelijk veel gratis extra’s:

Hulp bij uitbetaling bouwdepot

Vanuit het bouwdepot worden de rekeningen betaald van bijvoorbeeld aannemer, bouwmaterialen en keuken. Dat brengt een hoop administratie met zich mee en Finenzo helpt je daarbij als het nodig is.

Een jaar opstalverzekering

Het eerste jaar is je opstalverzekering gratis. Dat scheelt een mooi bedrag, dat je kunt besteden aan leuke dingen zoals de inrichting van je nieuwe huis.

Hulp bij belastingaangifte

Aangifte van inkomstenbelasting doen over het jaar dat je een nieuwe woning hebt gekocht, is altijd een lastige klus. Finenzo neemt het je uit handen en zorgt kosteloos dat het goed geregeld wordt.

Advies omtrent schenken

Als een deel van de hypotheeksom betaald wordt uit een schenking van bijvoorbeeld ouders, dan moet een aantal zaken geregeld worden. Finenzo zorgt dat er een schenkovereenkomst wordt opgesteld.

Verhuisbus

Als het eindelijk zover is dat je kunt gaan verhuizen, kun je gratis gebruik maken van een verhuisbus die Finenzo voor je regelt. Je betaalt alleen de brandstof.

Korting op advieskosten

Tenslotte krijg je ook nog € 500,- korting op de gepubliceerde advies- en bemiddelingskosten. Ook dat is mooi meegenomen!

Meer weten?

Meer informatie kun je vinden op de site van Finenzo. Of bel 075-612 14 17.

Finenzo heeft kantoren in Assendelft, Koog aan de Zaan, Wormerveer, Zaandam en Krommenie.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.